Äventyr hos Adventure Gavle

Inom ramen för Adventure Gavle har vi startat en rad olika äventyr för våra deltagare. Vi har startat versamheter inom allt från hunddagis, RUT-tjänster till ledsagning och handledning med mera.

Pomitit hunddagis

Pomitit hunddagis är ett av de största projekt som Adventure gavle startat. I dag sysselsätter det tre personer på heltid.

Förutom hunddagiset i hemtrevlig miiljö, erbjuds även bad och kloklippning.

Personalen som sköter detta dagis har lång gedigen erfarenhet av hundar, och är dessutom utbildade instuktörer.

Läs mer om Hunddagiset Pomitit på deras Facebook-sida

Skaparverkstan

Skaparverkstan drivs av de kreativa själarna Martin och Taina. De arbetar med skapande verksamhet för främst barngrupper med barn i åldrarna 2-15 år. Barngrupper från förskolor, dagbarnvårdare och skolor får komma till våra lokaler eller så åker Skaparverkstan ut på besök.

Barnen får i ett kreativt skapande göra både handarbeten, masker, papperspärlor och robotar eller så har de med sig ett eget tema som de utgår ifrån. De använder sig av återbruks- och naturmaterial i så stor utsträckning som möjligt.

Skaparverkstan deltar i olika evenemang och event som till exempel ådraget, GD/GIF-olympiaden med ansiktsmålningar m.m. I sommar kommer de även att hålla skapandeaktiviteter utomhus i Boulognerskogen.

Är du redo för äventyr?

Flera av våra verksamheter behöver fler händer för att kunna växa och utvecklas. Just du kan vara precis den de behöver.

Hör av dig eller kom förbi och hälsa på oss!

Du hittar oss på Berggrenska gården (Kyrkogatan 14) mitt i centrala Gävle.

Du kan även mejla till info@adventuregavle.se eller ringa till 073-630 14 41.

  • "Tack vare Adventure Gävle har jag inte bara ett arbete att gå till. Jag har även fått möjlighet att uppfylla mina drömmar." Nathalie Swahn, Pomitit hunddagis

  • "Genom Skaparverkstan uppfyller vi en dröm och vi hoppas kunna ge andra samma chans." Martin, Skaparverkstan