Vad är Adventure Gavle?

Adventure Gavle hjälper dig som hamnat utanför arbetslivet men vill tillbaks in. Med en blandning av motivation och ansvar anpassat efter din unika situation lotsar vi dig in i gemenskapen.

Vi i Adventure Gavle hjälper dig som är i sysselsättningsfas eller behov av arbetsträning till en meningsfull sysselsättning. Vi är organiserade som en ideell och en ekonomisk förening. Vi skapar möjligheter för arbetslösa att växa som individer och utveckla sin kompetens. Genom meningsfull sysselsättning skapa möjlighet till anställning. All vinst i vår förening återinvesteras i verksamheten och hjälper dig att nå ännu längre.

Adventure Gavle är äventyret där du ges möjlighet att utvecklas som människa. Med vår specialanpassade utbildning kan du genomgå ditt inre äventyr, stärka din självkänsla och växa som individ. Allt sker med hjälp av våra välutbildade mentala tränare och coacher.

Du kan även få hjälp att utveckla din egen affärsidé till ett eget företag. Vi är erfarna företagare och mentorer med ett sort nätverk av andra som kan vägleda och stötta dig. Vi erbjuder även friskvård och möjlighet till massage, sjukgymnastik eller kiropraktik. Vi har en helhetssyn på människan och som mål att skapa arbetstillfällen utifrån varje individs förmåga.

Vår förhoppning är att alla människor:

  • ska kunna arbeta 100 % av sin förmåga
  • kan vara tillgångar i ett företag
  • ska få vara delaktiga i samhället
  • ska kunna försörja sig själva.

Vår vision

Vår vision är att sänka arbetslösheten i Gävle genom personlig utveckling och meningsfull sysselsättning. Skapa nya arbetstillfällen som leder till ökat företagande, genom att ta tillvara på varje individs kompetens och förståelse för individens behov.

Kontakta oss om du vill veta mer →

Fakta om oss

Säte:

Kyrkogatan 14
803 20 Gävle

Övrig information:

Adventure Gavle har F-skattsedel och är registrerade för moms. Vi är organiserade som en ideell och en ekonomisk förening.

Non profit

Adventure Gavle är inte ett vinstdrivande företag. Allt överskott återinvesteras i verksamheten. Ni som vill stötta vår verksamhet kan göra det via bankgiro 528-6505.

Non profit – all vinst återinvesteras i verksamheten.

  • "Tack vare Adventure Gävle har jag inte bara ett arbete att gå till. Jag har även fått möjlighet att uppfylla mina drömmar." Nathalie Swahn, Pomitit hunddagis

  • "Genom Skaparverkstan uppfyller vi en dröm och vi hoppas kunna ge andra samma chans." Martin, Skaparverkstan